Share: Skandinavisk online karrieremesse

Den 6. september inviterer vi deg til å bli med på Skandinavisk Online Karrieremesse 2016 (#SOK2016)

Skandinavias største ONLINE karrieremesse. Her har du en unik mulighet den til å møte mange av Norges mest ettertraktede arbeidsgivere.


Er du på jobbjakt eller ute og sonderer muligheter? Ønsker du å utvide ditt nettverk? Er svaret ja på ett av disse spørsmålene, så inviterer vi deg til å melde deg på arrangementet her: https://sok2016.com/register/ 


VIKTIG: Din invitasjonskode er SOK2016KG og denne må du bruke for å registrere deg. Det er begrenset plass, så vi oppfordrer deg til å melde deg på i dag. Hvis du vil invitere andre dyktige medstudenter/kollegaer med tilsvarende bakgrunn som deg, så er du velkommen til å videresende denne invitasjonen og invitasjonskoden.


Du deltar via Internett-pålogging, og du kan dermed delta akkurat hvor du vil, om det er på hytta, på studiestedet ditt eller fra sofaen hjemme. Du kan logge deg på når som helst i løpet av dagen, gjerne på ettermiddagen om det passer deg best. Men husk at de fleste arbeidsgiverne vil ha representanter du kan møte på stand mellom kl 08 og 18. Å delta er enkelt, gratis og fleksibelt. Du kan også delta anonymt dersom du ikke vil flagge at du er på jobbjakt.


Send inn din generelle søknad her

Follow us on Twitter


WORLD CLASS - THROUGH PEOPLE, TECHNOLOGY AND DEDICATION

Copyright ©2017 Kongsberg Gruppen - All rights reserved. Terms of use | Contact information | Website feedback

This site uses cookies to improve your browsing experience. Find out more. Close